Aktuality

18.08.2019 01:00

Upozornění na provoz Armády ČR na letišti Přerov – Bochoř

(red), www.prerov-airport.cz Upozornění na provoz Armády ČR na letišti Přerov – Bochoř
Provozovatel letiště Přerov – Bochoř informuje o zvýšeném provozu na letišti 19. až 23.srpna 2019, kdy na letišti bude probíhat výcvik (výsadky), respektive a provoz bude buď úplně zastaven, nebo výrazně utlumen. Jednotlivé přílety a odlety budou umožněny po dohovoru s dispečerem stanoviště RADIO. Spouštění motorů a pojíždění po pohybových plochách LKPO vždy koordinujte se stanovištěm RADIO. Je potřeba sledovat NOTAM.
 
plánované výsadky v srpnu 2019:
 
- 19.8. - 12:00 - 18:00 SELČ (1000 - 1600 UTC)
- 20.8. - 09:00 - 18:00 SELČ (0700 - 1600 UTC)
- 21.8. - 09:00 - 18:00 SELČ (0700 - 1600 UTC)
- 22.8. - 09:00 - 18:00 SELČ (0700 - 1600 UTC)
- 23.8. - 09:00 - 12:00 SELČ (0700 - 1000 UTC)
 
V tyto dny bude ve výše uvedených časech ostatní letový provoz v ATZ Přerov zastaven, případně výrazně utlumen. 
Jednotlivé přílety a odlety budou umožněny po dohovoru s dispečerem stanoviště RADIO.
Spouštění motorů a pojíždění po pohybových plochách LKPO vždy koordinujte se stanovištěm RADIO. Je potřeba sledovat NOTAM.
 
Plán výcviků a výsadků bude průběžně doplňován. Pro bližší informace se informujte na stanovišti RADIO na 127,780 nebo telefonu +420 580 580 160 a www.prerov-airport.cz
 
 

Menu

Z fotogalerie

Hlavní partneři webu

Databáze letišť

Army burza

Partneři webu

 

WebArchiv - archiv českého webu

Reklama