Aktuality

09.06.2019 01:00

Upozornění na provoz Armády ČR na letišti Přerov – Bochoř

(red), www.prerov-airport.cz Upozornění na provoz Armády ČR na letišti Přerov – Bochoř
Provozovatel letiště Přerov – Bochoř informuje o zvýšeném provozu na letišti 10.června až 28.června 2019, kdy na letišti bude probíhat výcvik (výsadky), respektive a provoz bude buď úplně zataven, nebo výrazně utlumen. Jednotlivé přílety a odlety budou umožněny po dohovoru s dispečerem stanoviště RADIO. Spouštění motorů a pojíždění po pohybových plochách LKPO vždy koordinujte se stanovištěm RADIO. Je potřeba sledovat NOTAM.
 
 
- 10. 6. – 14:00 – 19:00 SELČ (1200 – 1700 UTC)
- 11. 6. – 09:00 – 16:00 SELČ (0700 – 1400 UTC)
- 12. 6. – 09:00 – 16:00 SELČ (0700 – 1400 UTC)
- 13. 6. – 09:00 – 16:00 SELČ (0700 – 1400 UTC)
- 14. 6. – 09:00 – 12:00 SELČ (0700 – 1000 UTC)
- 17. 6. – 09:00 – 16:00 SELČ (0700 – 1400 UTC)
- 18. 6. – 09:00 – 16:00 SELČ (0700 – 1400 UTC)
- 19. 6. – 09:00 – 16:00 SELČ (0700 – 1400 UTC)
- 20. 6. – 09:00 – 16:00 SELČ (0700 – 1400 UTC)
- 21. 6. – 09:00 – 12:00 SELČ (0700 – 1000 UTC)
- 24. 6. – 09:00 – 16:00 SELČ (0700 – 1400 UTC)
- 25. 6. – 09:00 – 16:00 SELČ (0700 – 1400 UTC)
- 26. 6. – 09:00 – 16:00 SELČ (0700 – 1400 UTC)
- 27. 6. – 09:00 – 16:00 SELČ (0700 – 1400 UTC)
- 28. 6. – 09:00 – 12:00 SELČ (0700 – 1000 UTC)
 
V tyto dny bude ve výše uvedených časech ostatní letový provoz v ATZ Přerov zastaven, případně výrazně utlumen. 
Jednotlivé přílety a odlety budou umožněny po dohovoru s dispečerem stanoviště RADIO.
Spouštění motorů a pojíždění po pohybových plochách LKPO vždy koordinujte se stanovištěm RADIO. Je potřeba sledovat NOTAM.
 
Plán výcviků a výsadků bude průběžně doplňován. Pro bližší informace se informujte na stanovišti RADIO na 127,780 nebo telefonu +420 580 580 160 a www.prerov-airport.cz
 
 
 

Menu

Z fotogalerie

Hlavní partneři webu

Databáze letišť

Army burza

Partneři webu

 

WebArchiv - archiv českého webu

Reklama