Aktuality

13.05.2019 01:00

Upozornění na provoz Armády ČR na letišti Přerov – Bochoř

(red), www.prerov-airport.cz Upozornění na provoz Armády ČR na letišti Přerov – Bochoř

Provozovatel letiště Přerov – Bochoř informuje o zvýšeném provozu na letišti 14.května až 31.května 2019, kdy na letišti bude probíhat výcvik, respektive a provoz bude buď úplně zataven, nebo výrazně utlumen. Navíc je nutné upozornit, že 9. dubna 2019 bude letiště zcela uzavřeno a přílety a odlety nebudou možné (bude vydán NOTAM).

 
- 14. 5. - 09:00 – 16:00 SELČ (0700 – 1400 UTC)
- 15. 5. - 09:00 – 16:00 SELČ (0700 – 1400 UTC)
- 16. 5. - 09:00 – 18:00 SELČ (0700 – 1600 UTC)
- 28. 5. - 07:00 – 14:00 SELČ (0500 – 1200 UTC)
- 29. 5. - 07:00 – 14:00 SELČ (0500 – 1200 UTC)
- 30. 5. - 07:00 – 14:00 SELČ (0500 – 1200 UTC)
- 31. 5. - 07:00 – 10:00 SELČ (0500 – 0800 UTC) 
 
V tyto dny bude ve výše uvedených časech ostatní letový provoz v ATZ Přerov zastaven, případně výrazně utlumen. 
Jednotlivé přílety a odlety budou umožněny po dohovoru s dispečerem stanoviště RADIO.
Spouštění motorů a pojíždění po pohybových plochách LKPO vždy koordinujte se stanovištěm RADIO. 
 
Plán výcviků a výsadků bude průběžně doplňován. Pro bližší informace se informujte na stanovišti RADIO na 127,780 nebo telefonu 580 580 160 a www.prerov-airport.cz

 

 

Menu

Z fotogalerie

Hlavní partneři webu

Databáze letišť

Army burza

Partneři webu

 

WebArchiv - archiv českého webu

Reklama